jom follow saya

Saturday, 31 May 2014

ooohh alamanda !

assalamualaikum readers..:)

ni cerite 31 may 2014 ye...yeahhh...aku dating lagi..kali ni kami plan nk g jejalan kat alamanda...bler kami sampai je kat alamanda, kteorg trus carik wayang...hahha..mmg dah plan dari semalam lg nk tgk cerita awak nak kawen dengan saya?? aku pon jawab...mst lah nak kan...heehhe...si moncit aku plakk...kih kih kih...alkisahnya bler kteorg tgk trailer die, mcm kelakar..wlupon cerita nih dah lame ditayangkan..tp kteorg xesah..janji dpat kuar sme..spent time together kan sayangg..??hihi...bukan tu je..aku mmg dah lame nak tgk cerita tu..tp mse xmngizinkan kteorg nk tgk wayangg...sedihh...tp awak jgn isau ye...ape pon sy ttp happy...:)

nilah die cerita yg aku tgk tu...:)
kpd yg di luar sne blom tgk lgi...tgkla ye...mmg best...xkering gusi dibuatnye...bak kate syg aku...ape je cite die pilih confirm mmg best..(pandang mata ke atas, tgn kat bahu) hihi...cerita die mengisahkan kne kawen tanpa rase cinta...tp no wonderlah kan...bg aku love after marriage is full of baroqah...heheh..mse tu aku amik wyg ni kul 5.15 pm..beratur pnyelah panjang...sampai2 je ku 5.00 pm tu trus beratur..smpi 5.15pm..bler masok je..masing2 sebok nk g toilet...time tu lah nk terkencingnye pon...lps tu barulah beli mknn..tp kteorg xbeli popcorn pon..ahh bosanla...asal tgk wayang je confirm popcorn..pastu xabis..buang je..sgt membazir..so kteorg decide beli keropok je ngan air tin cincau...actually..kat tmpt popcorn tu ramai sgt org...kalo beli pon confrm beratur lagi kan...buang mase je..hahhah...lgpon time tu kteorg baru je lps makan..heee:)

lps abis je tgk wayang tu...kteorg pon trus carik kedai makan...lapo benor keme rase...bler dicarik2 jmpelah 1 tmpt mkn ni..noodles namanye...tgk gambor...walahhhh...sedap giler...bler makan...hurmmm.....no komenla...sgt hampehhh! frust...

alamanda's noodles
 haaa...korg tgk mee die...gayanye mcm best je kan...almaklumlahh..aku xpnah lg mkn kat noodles nii...so tu yg sebok nk try tu...hahahha...aku pon orderlah mcm nasik ckit tu...aku pon tak ingatlah nme die ape...nmpk mcm sdp..nasik bukan main byk..lauk die...bukan main ckit lg..dah tu plak die pnye kuah lgsg xde...ngan tawar lg...ahhh frust...aku ase time tu nak je minx kicap...tu pon kalau adelah kan...yg syg aku nih plak order alaa alaa mee gitu..die punye pon tawar geliiaqq...hhahaa...

si moncittt saya....!
mase ni masing2 ngah tggu makanan...sebelom makan..kte selfie dulu ehh sygg...muka die tu muka terpkse bergambor tuhh..jenuh pakse..atlast..amik jugakk...kalau perot die lapar..sume xblh...nk bergambar pon xkasi...sedih sedihh...tq sygg utk gmbr nii...next time kte selfie lg ehh baby..:)

nasikk saya!!
tu lah die nasik yg aku ckpkan tu...alahaii sedih..gmbor xmelambang kan ape yg aku bayangkan...pedih asenye...lap peluhh..:'(

moncit saya!
mase ni syg aku dah dpt mknn..langsung xtggu aku mkn..ckit2 die mkn...lapo sgt lerr tu..aku dulik ape..aku curik gmbor kau jugakkk wahai sygkku...hehehe...jenuh suh tggu mknn aku...bg die..dulik ape kan..yg penting perot die kenyang dulu...haishhhh... lap peluh lagikk..:'(

ohhhh yeahhh..mknn ittew da sampai..:'(
terpakse buat icon sedih..sbb xsdp...hhahaha...time nih aku pkse jugak encik kesayangan akuh tuh bergambor jugak..xkirelah nk jadik ape pon,,,jadiklahh..yg penting aku dpt bergambor...mse ni..dlm mulot die tuh penuh ngan mknn...tu cover je tuhh...hahhaha...jgn mara ehh sygg...:) cenyum ckit ye...hihi...:) air yg aku minum tuh plak bukan main manis gler baq hangg...tumpo minum die wehhh...hahhaa...smpi syg aku terpkse order skyjuice tuk kurangkan manis....spoil la noodless oii...tmpt da cantikk...decoration menarikk..gelas die yg buat aku tertarikk...nme air aku tuh i love you...so sweet kan..yg encik kesayangan aku tuh plak nme die i miss you...hahahha...comel je..dats y lah kteorg order...atlastt...pedihh sakit....lap peluh lagikla gni...:'(

hurmm..blh lahhh...
okehh...last ni plak desert kteorg...walahhh...aku blh bg 70% je sedap die...hehehe...xdela sampaii "woowww sedapnye deser nii...!" no way man....!...xkan..never...hahhaha...

okehlah okehla..stopla smpi cni je ye...penat dah asenye mengutokk niii....hahahha...to my sygkuu encik muhd fikri bin zaharin..tahniah sbb dapat sambung blaja kat utm kl...nnt dah masok blja balikk..jgn lupekan saya..ingat jnji2 kte...saya sentiase support awk...ade mslh bgtau sy asap...heheh..de org kaco smpi awk nangis ke ape ke..bgtau sy...hahahaha....

thanks for reading..:)



congratss my sister..!

assalamualaikum to all readers...lame sgt xhapdate blog busokkk nii...hahhahha...dah bersarang dah..kalo de spider confirm dah beranak pinakk...hahhaha...bkn aku xnk hapdate...tp laptop aku ni xmengizinkan aku hapdate blog burokk nii...kih kih kih...almaklumlahh..laptop ni dah lame sgt berkhidmat tuk tuan die..nak dijadikan cite..bler aku nk on je laptop..aku kne tggu setengah jam oiii...bkn setengah minit ehh...mmg perit...kadang2 tu aku terpkse on dulu...then g mandi, breakfast, main nset...byk lglah...sng cite..laptop aku nih xley sejuk..cnfrm ssh gler nk tggu die ok...n now aku xoff lgsg laptop ni...so agok laju sedikitla compare before kan..hihi...ni baru mukadimah aku...blom lg start cite...hahha...korang layan kan jela ehh...


okehhh...kali ni kne post jugak gmbr terbaru aku...hahaha...xde kne mngena kan...ahhh lantaklahh..yg penting..selfie tetap selfie...mmg xdpt dibendung lagi perangai cenggitu...hahhaha...sila jeles....hihi..:)

okehlah okehlahh..lets start my storiii...firstly congratss to my sister...alhamdulilah...pd 17 may 2014 my sister sudah pon bergelar isteri kpd khairy..hanya sekali lafaz je...to my sygg...next target..kte plak ye...i nak u pon skli lafaz jugak...hihi...jgn gemuruh dahla ye...taula awk tu..cpt sgt gemuruhnye....hahhaa...dok ehhh..lawok joo..
moncitt sy...!

eh eh eh...tu mcm aku je tu...aku plak yg over kan...ahhh...dulik ape akuu...yg penting dpt bergambor ngan sayang aku...dpt bau pelamin pon jadiklah kan...hihi...

seronoknye kakak aku..dah pon jadik isteri org....agak sedih seketika...lps ni aku tdo sengsorang je...ditemani dgn kucing ku syg bebe...tp ape pon aku happy sgt utk kau wahai sisterkuu...jgn lupekan aku ehh nnt..aku syg kau sgt2...kaulah selalu ade bler aku perlukan kau..bler aku de mslh..aku slalu cerita dgn kau..tp lps ni??

happy for you sayang

semoga bahagia till jannah kakakku...iloveusomuch...to my syggku...imissyou...

thanks for reading...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...