Saturday, 28 April 2012

end of Diploma in Property Management!!

finally..,,tamat jugak pgajian aku kat uitm perakk...bangge sgt biler aku dpt habiskn dip ni...aku bgge ngan diri aku..mmg payah btol aku nk habiskn diploma ni..:))sbb sakit otak nk studyy..lps ni continue utk degree plakk..degree ni tatau dpt mne...rase mcm nk s.alam..nk perak pon ade..tp perak tu bosanla..lgpon aku nk gak cbe life baru kat kmpus baru..tp kalo da rezeki aku dpt perak..aku time dgn hati yg terbuka..wlupon aku psti jaohh dgn my sygg n keluarge aku...aku pasti akn rindu die n family aku..:))nk wat mcm mne kn??terpksela bjauhan sbb continue my study kn...lgpon die pon mst continue study die jugakk..mnela tau kot2 aku dpt 1 kmpus ngan die...amin..hihi...

haishhh..xsgke mse result aku mse prac ni sgt3 mengejutkn aku..aku pon terkejutt...alhamdulillahh...ape yg aku usahakan..itu je yg dpt..xsabar rasenye nk konvo...lme btol aku kne tggu..:((biler tgh study, mls giler,,tp biler cuti mcm nii..teringin nk studyy..aku sure pasti smbung deg cnfrm bengap giler otak nk studyy..hhahahha...maklumla da lme xstudyy..hihi..:)

tgh2 pg mcm nii...tatau nk buat pe..bosan sgt..life aku hnye duk umah,g keje,blik keje,main msg,call,on9 fb,utube,movie..kdg2 aku ase mcm blh stress mcm nii...giler pon blhh..sbb stiap hari pst akn buat bnde yg sme...blh xsuggestkn kat aku..ape bnde yg xbosan kat dunia..mne yg knal aku, pst tau care aku yg cpt bosann..hihi..nk shopping pon gaji xkuar lg..bertmbh bosanla akuu..:(bilerla agaknye nk tmtkn kebosanan nii..nasib baikla ade laptopp..blh gakla hilangkn ckit kebosanan aku..:((

kalo aku tgh studyy,mst aku tgh buat assgnment skg nii..bler duk kat kmpus, life aku lain sgt..life aku ngan kwn2,hangout,shopping,wat assignment,study,sembang2..hilang btol kebosanan aku...aku rindu sgt mse kat kmpus...tp tu dulu de kwn time ssh sng..tp skrg kwn pon da jd musuhh..kdg2, bler dipk2 kn blik xde sape yg ade ssh sng dgn kte selain dr family kte sndri..btol kn??so better sorg2 drpd ade kwn..ade kwn pon nk buat ape kalo sik kte je mgalahh..xngaku sala..xpnah minx maap..tp normal la kn ade gado dlm pshbtn..heee...ssh nk crik kwn yg btol sygkn kte,ssh sng dgn kte,ade dgn kte,xlupe kte..kn?

stiap kali aku de mslh, aku pst crite dkt cousin aku..stiap kali aku de mslh, aku pst crik my syg aku..stiap kali aku de mslh, aku pst crik keluarge aku..dieorg ni je yg ade dgn aku bler aku de mslhh...tnpe dieorg aku pst giler dibuatnye..sbb xde sape akn dgr celoteh aku lgg...:(so dieorg ni sume xblh tgglkn aku ehh..sbb aku sgt3 perlukan kamoo sume...much love..:))mmuuuaahhx..

2 comments:

Atiey said...

smuge success dgn life ko skrg...=)

princess lieza said...

tq atiie....:))kau pon sme k..:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...