Wednesday, 18 April 2012

interview...done!!~~

terase lege sgt bler aku da selesai interview dgn tmpt practical aku..tp keje tu contract je..xpela..asalkn aku keje kn...aku harap sgt dpt keje tu..tmbh2 aku xsmpt nk bljaa mse practical..maklumlahh boss aku syg aku..dats y die xkasi naik tgkat 8..:))hehe..sbb tmpt aku practical ni ade 3bhgian..1 bhgian ni je aku xdpt blja..:))

mse aku interview jz ade 4 org je..actually bnde ni rmi yg tatau ade keje kosong utk cntrct..n borang tu pon dpt last minute..kak kasiah yg keje kat office tu tlg aku dptkn borang tu..die sgt baik ngan aku..terharu glerr..:)) sbb de jugak org yg prihatin tentang aku..heee...~~

mule3 aagak takotla sbb preparation pon ala kadar je...hehe..dahtu plak sjil de kat perakk..mmg sehelai sepinggangla...nasib baik die xtnye sbb pegawai tu nk cpt...yg pling bestnye, aku la org 1st skali dieorg interview mmg mcm2la die tnye..alhamdulillah aku dpt jwb..nervous giler kott..xtdo mlm dibuatnye ..hee~~

so skrg ni aku hnye mampu berdoa n tawakal je..kalo ade rezeki insyallah aku dpt keje tu..sbb da bosan sgt2 duk umah..6bln cutii..da buntu sgt smpikn tatau nk buat ape...haisshhh...xkn nk jd penganggur berhormat je..mse ni la aku nk crik pnglmn byk2 kn..heheh..:))harap yg bce blog ni sntiase doakn aku ehh..smoga aku dpt keje nii..aminn:))

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...