Sunday, 22 April 2012

nora elena...ngeeee~~


waahhh..knape ngan cite nora elena ye...saje je update, nk buat gimikkk...hhahaa...:P td aku tgk cite tuu....sgt3 bestt..mmgla cite tu da berabad..tp bler tgk blikk,,,teringat plak kat fiqrie zaharin (my syg)..:)terase rindu pulakk..mne xnye, care seth tan buat surprse same mcm my syg buat surprse..hahaha..tataula tu mule3 je knn...hahaha..mne la tau, setahun akn dtg..bkn kate surprse..birthday aku ntah2 die xingatt..kah3...tp aku harap3 die xlupe la n xubah ape3la k..:))tp buat mse ni,xde pape blakula..harap berkekalan..amin..:))

akhirnye ape yg aku idam2kn nk laki mcm seth tan da jmpe...tp care seth tan je ekk..bkn rupe ke ape...hahhaa..ngeeee..~~kalo rupe mstla xsme kn..kih3..:P tp yg xbestnye, die xtgk cite ni lgla..:(( die ckp pnah dgr tp xtgk pon..jz dgr kabar angin je..haisshhh...xkn aku nk terang kat die plak kn..mstla xbest..hahha..:) aku ske giler time episod 16 ni..sbb romantik giler..kih3..:)


 sygg...sy nk yg mcm kat ats tu blh x???manyaknye bunga die...hehehe:)) tq syg 4 da surpse...sgt3 sy hagai ..:))syg xkn lupekn sume tuu.."awak romatikla mcm cite ni..."hihi..:)

sy pst akn rindu awkkk..:)hati3 kat kmpus nnt ok..:)iloveyou:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...