Thursday, 12 April 2012

overla makcik cleaner nii..~~err

bengangnye dgn makcik cleaner kat umah aku ni lahh...haishh...da la perot lapa time tuu...nk dijadikan citela..aku msk tgh hari td..so aku pon kms2la dapur...almaklumla..tgh rajinn..hehe..bler da settle, aku pon nk buangla sampah, terlalu rajin sgt kn smpikn aku buang sampah tu kat tepi tgge..hahahaha...sbb tong smph die jauh sgt..mne larat nk trun bwh..aku buangla tepi tgge tu..lps bape jam, housemate aku ketuk pintu aku then tnye "lieza, kau ade buang sampah kat tepi tgge x?sbb acik cleaner tu tnye sampah spe".. hahahhaha...:))sengal2...yg xley blah nye, blh pulak die bwk smph tu kat dpn umah aku...n yg pling sakit hati, die biarkn smph tu dpn umah aku...menyirapnye ase..last2 aku kne trun bwh tuk buang smph tu...

persoalannye..aku pmls ke makcik cleaner pmls ehh???hahha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...