Saturday, 14 April 2012

seronoknyeee....~~~

haappynye bler dpt jmpe die...:)) xsgka die sggup dtg jauh2 semate3 nk jmpe aku..tmbh2 die baru blik dr dinner..aku ingat die xnk jmpe aku da..mule2 agak sedihla sbb die skg da masok kmpus..so aku xnkla ggu die..hehe..upenye x..die ckp die rindu aku..terase diri ni disayangi plak..:))hee~~die sgt baik bg aku..lebih baik drpd yg aku pnah jmpe...:)) 

akhirnye aku jmpe jugak org yg sayang aku..aku harap die pertame n terakhir bg aku..:))amin...

yg aku ske tentang die:
-romantik
-aku ske dgr pkataan "syg, syg abg x??"heee:)) sehari xdgr ase mcm pelik plak...tp selalunye aku akn dgr..pling byk 5 kali..pling ckit 2kali..heee:))
-ske buat surprise yg aku xjgkekan smpi aku ase diri ni dihagai sgt3..:))thanks 4 the surprse cnte:)
-sggup korbankn ape je asalkn die dgr aku "gelak"
-ske dgr celoteh aku..heee..aku kn byk ckp:))
-ske dgr mslh aku..n slalu bg pndpt..tq sygg:))
-yg pling pnting die xpnah mara aku..
-sntiase ade disamping aku time ssh sng aku..

*aku harap sume bnde ni akn bkekalan and xkn ubah ape2 pon..amin..:)
*sy syg awkla  Muhd Fiqrie Zaharin:)) u r the special one for me and i have ever told u baby that u're always on my mind and u know im gonna love u forever..:))

4 comments:

Rizzyanaphotography said...

elehhh

Atiey said...

s0000 sweet ar frenzz..smge bhg!a..h0h0

princess lieza said...

berdengkii jeee...hahaa

princess lieza said...

heheh..tq atiiee..aminn:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...