Thursday, 12 April 2012

waahhh...1st time berblogger!

hye sume..:)
wohooo...1st time aku berblogger...
hari ni bosan sgt..smpi tatau nk buat ape..berfacebook pon bosan jugakk...smpikn aku ase mcm tbe3 nk buat blog...mule2 mmg xnk..tp hari2 aku tgk 2nd princess aku (nana) bkk blog die..mcm best je..so aku pon cbela..mnela tau aku blh dpt follower mcm die jugak..ramai..heheh..

2nd sbb pmintaan my sygg..(muhd fikri zaharin)..aku ingat lg, mse mule2 aku knal die..die suruh aku buat blog sbb die pnah tbce blog cousin aku..beriya sgt suruh aku buat blog..die ckp "happynye tgk nana pnye blog sbb byk cite psl bf die" bkn aku xnk, tp xde msela..ni pon cbe2 jugak..bler si dia dpt tau aku buat blog..die happy plak..so aku pon tunaikan la pmintaan die..syg punye psal kn...heheh..
harap sgt dgn blog ni xbuat aku bosann...~~~heee

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...