Wednesday, 2 May 2012

3rd surprise from him ngeee~~~


assalammualaikum..lme rasenye xupdate blog nii..actually aku bz sgt3...tp bz2 aku, masih smpt jugak aku jmpe my hubby...rindu sgt kat die bcz everyweek kteorg akn jmpe..tp mggu lps time weekend die lgsg xdtg jmpe akuu...sedih..rupe2nye die jmpe aku 30hb-isnin- sbb die pon cuti gakk..untong kn...hari buroh pon, student cuti jugak..yela kalo xcuti sape nk ajar student kan kalo bkn lecture..hihi..:))aku pelikla sbb selalunye die akn ase nk jmpe..tbe3 die mcm xeran je...rupenye..nk buat surprise..mmg lgsg xde smpena ape2..tp ape yg aku knal die hampir 3bln ni..die mmg ske buat surprse..kali ni surprse die buat aku terharu giler3...heheh...aku xsgke die sggup berhabis duit demi surprse die kat akuu...

nk tau x ape yg die surprse kat akuu???heeee

tarangggg...!!!~~heee 

actually bnde ni sume ade kat bonett kete..mule3 die suruh smpn kertas assignment kat bonet kete..aku pelikla..beriya sgt suh aku simpan..rupe3nyer die nk suruh aku bkk surprse yg die buat nii...cute sgtt..yg pling bestnyer, setiap belon3 ni ade kertas kat dlm die...heee~~~comel sgtt...n sgt2 terharu...


yg ni plak coklat yg die kasiii...time ni kelakar sgtt..mule3 aku nk tgk fon die,,tp aku crik3 xde..die ckp ade..yg aku jmpe coklat je...die suruh amik..aku xamik..yela..mnela tau kot3 org lain pnye ke..xkn aku nk main bedal je kn..hihi..rupenye coklat ni tuk aku..sweet sgt coklat ni sbb de tulis I MISS U..(syg pon rindu abg jugak)heee...tp smpt amik gmbr..aku da termkn ckit da...hahahaha...tulah jdnyer...

tq syg sbb byk kali kasi surprse...terharu sgt3..:))sy cntekn awkk...

aku blik umah dgn muke gmbire je, sbb dpt bntal love baruu..happy sgt...tq cnte...:))sy xkn lukakn hati awk k..promise...~~~:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...