Tuesday, 26 June 2012

p E n G a N g G u R terhormatt!

assalamualaikum everyone!!~~

korang sume sehat??harap sumenye sehat k..:)) 
aku plak makin sehat..happyla katekn..hee..xpe..ckopla ade org sygg + berjaya naikkn berat badan..hee..

uishh pipi...xpe2..aku ske...yeayyy! tp bkn ni aku nk cite kat korangg yee..~~~

ehhh! lme asenye aku xupdate blog neyy..~~terase rindu plakk kat blog yg berabad + berkurun disebabkan kemalasan + kesibukan aku..!:p
korang tau x mse aku keje, akulah org yg pling busy sekalii..yela,,dr pg smpi ptg keje..xckup tgn dibuatnyee...ngeee~~


 haaaa..aku busy mcm nila...hahahahaha..:p caye x korangg?? mst korang xcayekn??biar aku explain 1 persatuu...ok??tp ignorekn je baby tu ok..kih3!
pertama, aku sibuk uruskan anak2 aku..hee..mst korang pelik kn???heheh..anak aku tu mksdnye kucing kesayangan aku bebe bibi..setiap hari aku akn pstkan kucing aku tu bersih + makan yg ckup + minum yg ckup..dan setiap kali aku balik keje, aku akn pstkan kucing2 aku da berak n kencingg,,heee..bkn ape..kalo xbuat mcm tu, tgh2 mlm kang die ganggu aku tdo plakk..lagila aku hangin..!kih3..:p

yg kedua nye plak, aku busy sbb setiap hari kne gosok baju kurungg,,,haishh,,,!malas koottt...smpikan 1 hari tu aku pnah terlupe nk gosok baju kurung,,nasib baikla ingat jugakk,,!kalo x, xg kejela jwbnye..hihi..mane xnye, aku ni bler dpt on9 je..xingat dunia,,,,heee..:P 

yg ketige nye plak..setiap mlm aku pst gayut fon dgn encik kesayangan aku...korang tau kn??ke buat tatau..hihi..xpela..biar aku bgtau sekali lg sape encik kesayangan aku tu...


haaa..! neyla encik kesayangan yg aku maksudkan...heee..setiap hari + mlm pasti aku ckp fon ngan encik kesayangan aku..sbb tula aku ckp aku lah org pling busyy n xckup tgn nk buat keje dlm 1 mse...tmbh2 plak tgn ade 2 je kottt...~~ngeee..

tapi, busy2 aku..aku ttp happy sbb atleast ade jugakla org nk lyn aku..ade jugakla keje nk buat drpd duk umahh....

haaaa! cerite psl rumahh...aku nk bgtau uolls yg aku baru sje jd penganggur TERHORMAT..kah3,,,mknenye aku duk kat umah jela..xde buat ape..heee..

aku baru je 2 hari jadi penganggur..tp xpela..setelah 2bln keje..smpi msenye aku nk rehat sekejap (mcm da tua plak)..tuk release tension..~~haisshh..
maybe lps ni aku smbung crik keje kott..kottla..tataula kn..ikot kate hatii..haahhaha..:p
rase mls pon ade...(ya Allah, pemalasnye anak dare ni) anak sapela nii + gf sapela nii...hahha..peace!-_-

oklahh..jari aku pon da lenguh menaipp nii...tmbh2 aku xske menaipp...kene plak pkse menaip tuk hapdate blog yg da berhabookk neeyy! selamat malam sume!~~~

p/s: korang ase kn??ape aku patut buat??ade idea x??heee:))

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...