Wednesday, 15 August 2012

bLock , UnBlock , Friend , Unfriend??

u are right Encik Google..!

pelik dgn gelagat org sekeliling yg slalu buat kebodohan pd diri sndiri nih...kdg2 kwn kte sndiri pon blh buat dkt kte mcm nihh..!pe motif??perlu ke block org pastu unblock blik..kdg2 tuh ade jugak mule2 friend, aku knal dr aku mule2 masok kmpus..tbe2 unfriend??bler terase serba salah, add aku blik..dah malu ke cikakk??aku xesah pon nk block ke, x ke...dulik ape aku..sbb bkn aku yg add kau dulu..so hak kaulah kan nk delete or bagaii! 

malas nk ckp sapelah kan..sbb xnk tujukan kat sape2 pon..lgpon belog nih pon utk diceritakan ape yg belaku pd kte kan..kdg2 tuh blh dikatekan mcm pepatah melayula "kerana nilai setitik rosak susu sebelanga"..hahahaha...tp xpe..nmpk sgt engkorang sume sntiase ikuti perkmbngn aku kn..kih3...syg lbih la kat budak tuh ehh...ngee!!~~

psss! xde kaitan sama ada yg hidup mahupon mati..bnde nih jaz nk share kpd umum shj...! salam 1 malaysia + selamat hari raya dan maaaf zahir batin..:)peace!~~

2 comments:

Edy Fee said...

kejap delete..block then friend balik.takde pendirian.sabar2

princess lieza said...

mmg ponn...sabar jelaa...pompuan mmg mcm ni kott knn???hahaaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...