Saturday, 29 September 2012

ouhh shah alam!

hallo everyone and assalamualaikum..~~~:) u alls sehat??i hope that u r getting better and better..~
actually xlarat la nk continue story hari ke4...tp xpelahh, aku cbe jugak selitkan sekali dlm entry aku kali ouh shah alam...wakakak...~~haishh...pemalas btol la..kalo dah rajin, rajin sgt..tp tulah diri aku yg sebenarnye...hahaha~~setelah 3minggu study niihh, sbnrnye aku ase ade assignment..tp bler aku nk buat assignment, ase mcm da siap plak..aku pon confius, ade ke tidak assignment nihh sebenarnye...hahaha..ni bkn pemalas ehh..hee..ni nmenye rajin terlebihh sbb xde assignment pon anggap mcm ade...hahaha~

oklahh..xyah cite pnjg sgt lah kn cik liza..lets me story about ouhh shah alam...~ape ade ngan s.alam ehh..??gni ceritenye..~.da berape minggu aku start blaja, nihla kali ptme aku blik umahh...waaaaa...``sedihnye...:( nk tau knape aku blik???sbb aku da lme sgt xblikk..wakakkaa..lgpon aku de hal yg perlu aku selesaikan..tp sebenarnye2 aku blik, nk jumpe ngan cinta hati kesayangan aku...nihh die... aku tnjuk ckit sape cinta hati kesayangan aku...

haa..! nih la die cinta hati akuu...hee~~

hahhhaahha...~comel kn cinta hati kesayangan akuu..aku rindu sgt kat kucing aku nihh...tp akhirnye dpt jugak aku jmpe si montel aku niihh..heee..~~
yg keduanye sbb nk jmpe cinta hati kesayangan aku yg kedua..nk tau sape??dah tentulah family aku yg xhenti2 bg skongan and dorongan..yg bestnye jmpe my lovely sis..nk tau x sape???xpelahh..dah tau pon, aku ttp nk kasi tau jugak sape...nihhh die bdk tuhh!

nihla die yg sntiase dgr cerite akuu...~~
sesampai je kat umah s.alam..tros mulot aku nihh xberenti bckp...berjuta2 cerita aku cerita kat dak nihh...nasibb baik die lyn je...hahha...tq sygg..iloveusomuchh!mmuuuaaahhhx...tp asenye mcm xhabis je lg story aku nihh...tp xpe...nnt aku blik lg ehh...hahaha..tq darling sbb bawak aku jln2 g shoppingg...hee...

yg ketiganye sbb aku rindu kat cinta + syg aku niihh...sape lg kalo bkn my bff + bf + husband aku nihhh...Muhd Fikri bin Zaharin...(awak tau x yg sy rindu awak cme sy xnk ckp je..)heee..sbb tuh sy nk blik..sbb sy nk jmpe awaklahh...nk gelak ngan awak..gelak dlm fon xpuasla sygg..hahhaa...u r the best person for me..thanks sygg sbb jemput itew kat seksyen 17..wlupon dlm keadaan pnat2, still jmpe jugak kte kn...syg kamoo lebihla mcm nihh..hehehe..~~

opszz..!ckop dr belakang je okehh...heee~~
 okehh2..dahla tuh ehh...kang korang muntah plak cerite merepek aku nihhh...okehh..! 
lets me continue my older story morry..!

hari keempatt

ohh my englishh! (bak kate prof kamsiah
sape yg knal tuhh prof tuh, maybe blog aku nihh kene hack kott...haahaha..tbe plak kuar nme prof tuhh..haahhaa
dah terlanjur cerite nihh..meh aku cite ckitla kn...(ckit je xbykk)..hee
kalo nk tau prof nih la ajar aku investmentt..!omaigod..sshnye la haii aku nk phm bnde nihh...hahaha...tp xpe, akn aku usaha kn tuk jadik yg terbaik dpn prof...(poyo jer kn)kih3..
aku tatau knape bler time die mangajar je, seluruh bdn aku mst menggeletar takot..haahaha..sbb ape ehh?nk kate die garang, aku ase x..tegas tuh adela ckitt...maybe sbb die ske tnye kott..kdg2 aku xsedia ape2 pon, onthespot tnye aku...terkencing aku dibuatnye...haishh,,,tp xde la smpi terkencingg ehh..tuh dah melampau ketakutannye tuuhh...hahaha...maybe sbb aku baru lg kot dlm klas tuhh..n maybe aku ssh nk sesuaikan diri dlm klas baru + kwn baru nihh kott...hahaha....tp xpe, akn aku confident kn diri inii...hee...~

hari kelima??

sambungla ehh...letih arr...hahahhah..~~syg korang lebihla sape yg sentiase ikuti perkmbangan aku nihhh + bce cerita yg sumenye merepek2 nihh..hahaa..:)iloveualls!mmuuaaahhh!

nitezz!sweetdreamm!:))peace~~


 

2 comments:

Miss Volvo said...

heyhey kite pun suka meow. meow kita comel gilerrr weih :P

princess lieza said...

yeke...smela...mst meow awak parsi kn??:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...