Wednesday, 10 October 2012

kami pasti rindukan kau

assalamualaikum kpd sume bloggers....
entry kali nihh agak sadis ckit bler abg kucing bebe dah pergi mngadap illahi..nme kucing tuh BEBO
walaupon ni bkn kucing aku..tp aku ttp sygkan die..sbb die sbijik mcm bebe jugakk...:(
mase tuhh aku ngah bz buat assgnment..tbe2 aku dpt call dr my lovely sis psl kucing kwn aku dah pon mati...uwaaa..terkejut giler...actually kucing nih kteorg sme2 amik kat ampang..dr kecik smpilah kucing nih besar kteorg jge..spe xsedih kn bler kte da jge mcm menatang minyak yg penuh, tbe3 mati..kate tuan pnye kucing nihh, kucing tuh dah lme xbalik umah..so dieorg sume pon crikla kucing tuh, tbe3 jmpe dgn keadaan bdrh..n hidung die mcm kne gigit anjingg..celaka pnye anjingg...main sedap kau je nk ggit bebo ehh..maybe nih smpi situ je umur bebo...yg penting kami sume pasti rindukan kau bebo..kami rindu gelagat + manja kau bebo...

nilah beboo...comel sgt kau niihh...

kami pasti rindukan kenakalan + kegedikan awak bebo..:'(
psssttt ...: semoga kau aman di sne bebo..we will love u n miss u forever honey..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...