Friday, 19 October 2012

tersenYum gEmbira

eh eh...knape dgn entry kali nihh ye?tersenyum sbb pe..?? actually byk sbnrnye knape tersnyum niihh,,tp kalo ye pon aku nk ckp assalamualaikum to all readers...korang mst rindu kn cerite dr aku ..kn3...?hahhaa..(perasan jerk)bluweekkk...!

aku tataula knape entry aku mngatakan tersenyum gembira,,yg pst mstlah dari hati yg iklas kn knape aku blh tersenyum...n aku pasti ade jugak yg kat luar sne pon tersnyum mcm aku nih...:) xbmkne kte tersenyum gmbira, kte perlu mentioned kat org tuh kn?hee~~

cerita yg akn aku stori nihh utk spnjg smnggu nihh..:) wlupon aku agak bz dgn assignment, tp aku ase seronok sgt..sbb have fun giler bler group assgnment yg otak giler2 cam aku gak..hehe..nk tau knape,?sbb ade diantara dorg nih, ske buat lawak, ske gelak, n seorg yg pmalu..tp xpe..pemalu die comel..hehe..:)u know who?

~~mereka kawan sy..!~~

LDK 2012 BEM 03
kak wiyah, farah, fatin, akula tuhh, bella
 mereka nilah 1 group ngan aku wat assignment..hehe..

korang tau x..semnggu nih aku ase bz sgt..stiap kali balik klas je, mst kne pk yg ade assgnment yg nk kne buat..tension sgt...lps 1 , 2 presentation..sumenye kne present mggu ni jugak...haishh....pening kple aku.. kucar kacir bilik aku dibuatnye...

nih baru 1 assignment law..dah kucar kacirr..haishhh..!~~~

nihla keje kami berempat..menyepahkan bilik..ngee~~tp alhamdulilah,,,akhirnye siap jugak law kteorg...tp memerah otak jugakla nk phm kn nye sbb aku ase bm bi aku xphm law nih..terlampau ssh sgt..yg pling aku xphm, law kalo translate kn dlm bm..ya allahh...terok giler bm die ..mst gne google translate nihh...bkn aku jer xphm..lec aku pon ckp bnde yg sme..so no wonderlah kn...hee~~u olls nk tau..aku 1 group ngan ex aku...kah3..bunyiknye mmg kelakar..yela..dahla xpnah tego..then blh plak 1 group..tataula mcm mne nk communicate kalo mcm nihh...yg peliknye, die pon on je bler kwn aku nih nk amik die masok group ngan kteorg..adekah die dah jadik professional??heheh..and one more thing, why he said "i am professional person to his friend?"omaigod..r u read my blog??xpelahh..kalo awak bce pon sy xkesah..hahhaah..n aku pon xesah if u ready group with me ...
(to my sygg...awak jgn isau tentang cnte kte k..kte ttp syg awak..jauh mne pon sy pegi, hati sy ttp kat awak..sbb awaklah yg sntiase ade dpn mate sy dikala sy sng dan ssh)

so bler berakhirnye assignment, bermulalah presentation yg amat digeruni oleh sume org...opss..i think certain je kot..hehehe...bler aku present, smpt pulak bdk laki klas aku ni mngkap gmbr aku...waaaa...malula...meh cni aku nk ynjuk ckit gmbr yg bajet confident nih mse present..

bajet je kn dak nihh...:p
siapla kauu amir...ngeee!!

tp aku xdpt bls dndm sepenuhnye lg kat kau amir...sbb gmbr kau xjelas...tp xpe...aku xupload kat fb tp aku upload kat belog aku...hahhahaa :D

yg baju kaler pink tulahh amir gmbr aku...haishhh!
to amir, wan, syamil, amar...sori sbb curik gmbr engkorang...peace..!!
~~THE END~~

ops..lupelahh...tahniah sygku MUHD FIKRI BIN ZAHARIN..sbb awak dapat job...jgn lupe lanje syg awak nih tau...n jgn lupe jnji tau bwk itew g jln2 :)hehhe..iloveu syggkuu..:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...