Wednesday, 23 January 2013

bye2 teddies n bear..! and tQ kaWan!

koleksi dah berkurun kuu!

opzz opzz opzz...bkn koleksii...saje wat gimik je...tp sebaliknye menatang menatang kat atas tu semuanye org kasi time birthday aku n de jugak yg kasik suke2..heee...sebenarnye byk lg..tp ade yg tggl kat umah cerass...yg nih sume ade kat perak..so yg nih je smpt aku snap..nnt next entry teddies kat ceras plak k..heee..

knape nye ngan entry kali nihh...?actually my brother nk pindah umah lolll...so aku pon terpkselah jugak kms2 kn brg aku..almaklumla...brg aku je dah penuh umah..hehe..tgh2 kms2 bilik..tengtibe je terjmpe menatang2 nih sume...yg bear2 cecik tu kiri kanan tuh my friend kasik time birthdayy..yg tgh2 tuh pulak kwn laki saya kasi..kelakar kn..konon suweetla tuhh..hhaa...yg selebihnye tu..my ex2 kasikk...

so nak dijadikan cerita..aku nk buang bnde2 nih sume..sbb buat semak jela..tp exceptla yg myfriend kasik tu...cme mne yg ex2 kasik je saya buang...bkn ape..brg lme usah dikenang dan disimpan,...btol x..hehe..:)

jadi dikesempatan ini, saya nk say gudbyelahh kat teddies n bear saye nih ye..semoge kamoo sume aman disne..hoooreyyy! 

yg nih plak entry tuk my friend ...tQ awakk sbb ingat iteww..iteeww terharu tauu!


tq sygg ..iloveu kawan!
semase die kol aku
kawan : nek ! ang kat mne??
aku : kat umahla nek..knape?
kawan : alaaa...aku baru nk kasi ang strawberry..
aku : ang g cameron ke??amboiii!
kawan : a'ahhla nek..xpelahh..nnt kalo ang dah balik kampus,,ang bgtau au...aku nk kasik strawberry nih kat ang...
aku : ok nekk!

omaigod..! suweetlah kwn aku tuhh..xsgke dlm jenjalan die masih ingat aku..hahah..:) nway..thanks ye sbb ingat aku...hihi..kau tau x aku terharu sgt2..:)
sayang lebehla kat kau..hihi..:)))

ok bye!

thank you 4 reading!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...