Friday, 15 February 2013

ALhamDuLiLah..Syukur

assalamualaikum..

Alhamdulilahh..setelah result keluar hari ni..rase lege sangat hati ni..dan alhamdulilah sumenye okey..mse aku bkk email pg td..mmg xde..puas dah aku refreshh byk kali..bak kata org refresh smpi lebam...hehe...tp nasib baik jari jemari aku nih masih elok and xlebam lg..wakaka..:) 

aku tgk result tu pon pukul 3pagi..mate sbnrnye mengantok sangat2..tp mata still xblh tertutup..alahaii...mana tak nye..sebok dok refreshh je email tu...tbe2 dok sebok refresh email..nah kau email dr UiTM lah pulak dah sampai...hati ni rase mcm tak nak bukak..tp perasaan ingin tahu tu nak lah jugak kan..fikir 2 3 kali jugaklah nak bukak ke takk..yg cousin akuh nih plakk dah dapat result awal dari aku..mse dpt jer emaill..bkn main senyap lagi...yerla..xnak bgtau cousin akuh pnye psl..kang same2 tgk result akuh, lg bertambah takotlah aku kan..hehe..

lps dok sebok2 pikir nak bukak ke tidak tuh..akhirnye aku membuat keputusan tuk bukak email tu..yg first skali aku mst tgk ialah perkataan LULUS..alhamdulilahh,,lulus..aku pon xsangka dpt mcm tu..yerla..mse exam mmg aku ase diri aku nih xblh buat..tp syukur kpd Allah..and thanks kpd sume lecture yg mengajar akuu...

## semoge sem dpn dpt lebih baik dr sem ni...amin..##
##peringatan utk diri sendiri : belajar rerajin utk dpt DL..amin##

1 comment:

Algodão Tão Doce said...

Acabei de conhecer o seu blog e achei maravilhoso. Me visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
Siga-me e pegue o meu selinho!!!

Obrigada.

Beijos Marie.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...