Wednesday, 6 February 2013

minggu yang sangat bestt !

assalamualaikum sume..!
semoge kalian sume sehat disamping keluarge tersayang dan semoga ape yg kte lakukan akan diredhai oleh Allah...:) Amin..

ape yg aku nk kongsikan ari ni cerita slme smggu yg buat...sgt seronokk..! yg 1st sekali aku nk say thanks to    government sbb kasi aku voucher yg sgt2 awesome!!! yehuuu..! haritu before dpt degree, aku dah settlekan voucher RM 200..tp kali ni aku settlekan voucher RM 250 plakk..byk gituu...biler shopping je kat popular tu, otak trus blurr..mane xnye, tatau ape nk diambikk,,,paling yg xthn tu, bler amik mahal2 ase syg plak n siap ckp " mahalnyeee"..alahaii..mcm duit aku plak kn..padahal duit government..tp ape2 pon aku sgt2 lah bersyukur sbb dpt voucher tuu...mmg xrugilahh jadik student nii...harap2 sem dpn kasik lagi ehh..kalo blh everyy sem...wakakak...demand kan...heee...:)

tq  SOO much GOV..!
mse aku g shopping ni,, incik kesayangan aku xikotla..mcm dulu incik kesayangan aku teman kan aku..tp kali nii x..aku g ngan  cousin aku n bf die je...puas sgt kami shopping..smpi RM 200 dah aku settlekan...tggl lg RM 50 je...heee...so lg RM 50 tuh aku nk beli bku skolahh aku..hahah......:)

yang kedua bestnye...g kendurii org kawenn..oMG sgt awesome! yela...dahla aku teringin nk mkn nasik org kawen..akhirnye kwn skolah lme aku ni invite aku ngan cousin aku g kenduri tuu...so aku pon ajakla incik kesayangan..tp malangnyee...! incik kesayangan ni bgn lmbt n atlast die buat decision xnk pegii..haiii...sedih btol rasenye...aku pnyelahh excitedd...die blh plak xnk pegii..hmmm..! streess jerr...next time saya xnk ajak awak lglah incik kesayangann...!

jemput makan sumee!
tulah die my kawan nina aka Cecipot Cenonet !
opss..sory akak..sy terpakse curiikkk...!heee
yg ni pon sorii ye akak...!
canteekk kan...! yellow gituu!
haishh cik kesayangann! kte biler lg erkk???heee..lawok2..:p

gift yg kami dpt ! thanks al lot nina..!
semoge berkekalan ye siss!

to nina : lepas ni kalo kau kawen plak, jgn lupe jemput kami lg ehh...heee..:) anyway thanks sbb invite aku dlm wedding akak kau nihh...thankss a lot my frens!

yg ketiganye plak, aku g dinner ngan my familyy...wahh sgt sedapp..thanks abg ayie sbb belanje kami sume mkn..semoge kamoo dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur n bhgia selalu..amin..:))

so nk dipendek kan cerite kami mkn kat ana ikan bakar petai bandar baru bangii..nme nye agak sedap bukann..so makanannye pon semestilah sedap...xgittuu..hee..:)

gambar2 kat bwh ni drpd my sister yana..hee..terpkse curikk sbb gne kamera die kn..heee:)) soryy akak..!



my precious love! mama papa..




si comel asu..:)

my happy n big family..love u all:)
so tamatlah sudah story morii akuhh..tq sudi bace ye..:)

p/s : result dah nk dekat...harap sumenye lulus.dan semoge Allah permudahkan segalanye...aminn:~~:))

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...