Monday, 26 August 2013

continued part 2 ~~ final exam bermula...

assalamulaikum...xtau knape hari ni terlebih rajin plak nk update entry part 2 dari smbungan cite part 1..haha...maybe buhsan kot...:)xpe liza...nnt dah start kampus..xblh nk hapdate dahh..hahha...maklumlahh..org busylah katekan...kih3..:) okeh3...aku nk smbung cite nii...:) pls lah hayati dgn cerita aku nihh...

gud luck kawan2 ku...:) 

oohhh Ya Allah...mmg cuaklah bila exam dah nk mula...dgn nye pulak study week seminggu je...apelah pendekk noo..menci akuuhh...lps je abis exhibition EMPEX tu...trus nk kne pecah kepala studyy..argghhh..mau tak pecah...dahla subject sume ssh...menyampah betol akuu...tp aku nih every sem akn aku ckp ssh...xde bnde yg sng pon bg aku...hahha...

ececehh..reminderlahh ni kononye kan...haha...byk betol paper !~~

bende alah tulah tarikh exam akuhh...nasib baikla byk jugak gap die...kalo xbyk mau x tercabut jantung aku...hahha...mse study week tu..sume subject kalo blh aku nk pulun..tp yelah..bile dah tolak makan minum lepak2 tido gayut mand sume....tggl bape jam je aku blh study dlm mase sehari...so mmg org kate xsempatlah kan nk study kesemua paper...tp xpe...dgn berkat dan doa alhamdulilahh..exam berjalan dgn lancar...:) tp apakahhh ????

bila exam jadi mcm nilah yg aku xske....

bila balik je dari exam....arghhhhh!! rasa mcm nk jerit je sekuat2 hati..knaplah soklan xsme kat past year niii...aku dah buat smpi tahun 2008 smpi 2013 lg past year..tp agak mngecewakan ...biler aku tnye lecture...lecture aku mnjwb mmglah xsme...soklan baru...ape niii???tlglah...xgiler rasenye lecture aku jwb mcm tuu...lg bertmbh stresslah akuu....sighhh...~~~

biler aku stress je..mulalah aku nk buat bnde yg xberfaedahh..seperti ni....hewww~~

hahaha..nilah hasilnye...cantekk bukann..??

tp bkn aku buat nye...kwn kpd roomate aku yg tlg buatkann...cantekk sgt...i loikee..~~ tp cantekk mse awal2 je..biler dah nk hilang inai tuu...Ya Allahh..betapa huduhnyelah haiii...benci aku nengok nye...hahha...hari2 mand mst sik gosok2 je tgn tu supaya cpt hilang...hahha...

bila habis jee examm..Ya Allah...hanya kau je yg tau betapa bestnye..aku ske sgt..tp dlm keadaan seronok tuu...ade lg yg berderau jantung nii..yelahh..exam sudahh..tp resultnye belom lgg...aduihhh...1 hal plak nk kne tggu result nii...masalahnye result aku ni keluar  mse before raya...lg parah aku ase...hahah..

aku tgk result pon stlh beberapa hari result aku keluar...cuaklah katekan...tp alhamdulillah..semuanye lulus dan memuaskan..:) TQ Allah..aku bersyukur sgt..:)

okehh...done part 2...will be continued..tQ 4 reading..:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...