Saturday, 31 May 2014

congratss my sister..!

assalamualaikum to all readers...lame sgt xhapdate blog busokkk nii...hahhahha...dah bersarang dah..kalo de spider confirm dah beranak pinakk...hahhaha...bkn aku xnk hapdate...tp laptop aku ni xmengizinkan aku hapdate blog burokk nii...kih kih kih...almaklumlahh..laptop ni dah lame sgt berkhidmat tuk tuan die..nak dijadikan cite..bler aku nk on je laptop..aku kne tggu setengah jam oiii...bkn setengah minit ehh...mmg perit...kadang2 tu aku terpkse on dulu...then g mandi, breakfast, main nset...byk lglah...sng cite..laptop aku nih xley sejuk..cnfrm ssh gler nk tggu die ok...n now aku xoff lgsg laptop ni...so agok laju sedikitla compare before kan..hihi...ni baru mukadimah aku...blom lg start cite...hahha...korang layan kan jela ehh...


okehhh...kali ni kne post jugak gmbr terbaru aku...hahaha...xde kne mngena kan...ahhh lantaklahh..yg penting..selfie tetap selfie...mmg xdpt dibendung lagi perangai cenggitu...hahhaha...sila jeles....hihi..:)

okehlah okehlahh..lets start my storiii...firstly congratss to my sister...alhamdulilah...pd 17 may 2014 my sister sudah pon bergelar isteri kpd khairy..hanya sekali lafaz je...to my sygg...next target..kte plak ye...i nak u pon skli lafaz jugak...hihi...jgn gemuruh dahla ye...taula awk tu..cpt sgt gemuruhnye....hahhaa...dok ehhh..lawok joo..
moncitt sy...!

eh eh eh...tu mcm aku je tu...aku plak yg over kan...ahhh...dulik ape akuu...yg penting dpt bergambor ngan sayang aku...dpt bau pelamin pon jadiklah kan...hihi...

seronoknye kakak aku..dah pon jadik isteri org....agak sedih seketika...lps ni aku tdo sengsorang je...ditemani dgn kucing ku syg bebe...tp ape pon aku happy sgt utk kau wahai sisterkuu...jgn lupekan aku ehh nnt..aku syg kau sgt2...kaulah selalu ade bler aku perlukan kau..bler aku de mslh..aku slalu cerita dgn kau..tp lps ni??

happy for you sayang

semoga bahagia till jannah kakakku...iloveusomuch...to my syggku...imissyou...

thanks for reading...



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...