Thursday, 24 July 2014

alhamdulilah...syukur ke hadrat illahi..

assalamualaikum semua...

sangat lama rasenya tak update blog...bukan tak nak update...tapi mase tak mengizinkan..alhamdulillah..kini blh balik berbelog...terase rindu sangat dgn blog ni...heheh...sbb segala ape yg berlaku pd diri aku..akan ku coretkan di sini...sebab bagi aku dgn cara mcm ni je dpt luahkan segala masalah yg ade..mmg org kate, bler kte ade mslh tak kiralah happy atau pon derita mcm mne skalipon..kte kena mangadu pd Allah...so bler aku happy ataupon tak..aku tetap mengadu pd Allah dan aku jugak akn coretkn di sini..sbb atleast aku blh bace balik ape yg aku rase time tu...and blog ni jugak utk tatapan hari tua aku...heheh..:)

semenjak 2 menjak ni..laptop aku selalu sgt buat hal...kadang2 smpi rase mcm nak @#$&*!! je...hahhaa...tp nak tak nak kenalah sabar...yelah..aku de thesis yg kne siapkan..so aku kne jugak gne laptop tu..tak kanlah sbb nak abis degree je aku kne beli baru kan...kalau blh tak naklah..so aku decide gune je laptop ni smpi habis degree...

aku rase kan..kalau org yg xsabar mau die campak je laptop tu...sbb nak on je makan mase smpi setengah jam..tu belom tentu aku blh buat kje lg..kne tggu panas..barulah ok skit...haishhh...naik stress buat nye..tp ape2 pon tq lah laptop ku syg..sbb dah byk sgt berkhidmat dgn aku...jgn isau ye laptop..aku tak buang kau...aku ttp syg kau mcm biase..malah aku nk repair lg..hahhaha....

laptop yg byk berjasa...:)
cover laptop ku...hehe..ladies sgt..hahah

okehh..tu lah die laptop aku yg byk berjasa selama 5 tahun...wlupon kne mara selalu sbb lembab sgt..tp aku ttp syg...sbb terlampau byk sgt sentimental value...wlupon mcm mne terok pon kau laptop...aku ttp syg...yg cover hello kitty tu konon2 bajet comel la kan..hahhaa...actually..sticker tu beli kat pc fair kat kampus uitm perak...alahai..murah sgt..rm5 je pon...thats why la beli...kalau tak jgn harap nak beli...sajela kononnye nak mencantik kan laptop..bosan tgk name acer je..so kte tuka ckit...so bler buat kje tu nmpk lah comel2 gitu..hahaha...padahal mata pandang ke atas tangan letak kat bahu...hahahha

nak dijadikan cerita..bler aku tamat je belajar sbg degree student..aku lgsg xleh nak gne laptop ni...nak apply kje jgn harap lah...ikot time die je...rase nak on..dia akn on lah...rase tak nak..die off lgsg xon on dah..so aku decide nak beli lah satu komputer...nak beli mac..mcm xmmpu je...sbb mahal bebenoo...hahhaa...yg mampu beli komputer..ingat kn nak beli laptop...so stlh decide dgn family...yg thn lasak komputer ni..blh main game...hahahah...(pttlah jahanam brg kau..)

my new baby,, <_>
alhamdulillah...syukur ke hadrat illahi...terima kasih ya Allah...akan aku jge komputer ni mcm nyawa aku sndri..in sha Allah...target aku nak beli komputer tercapai jugakk...tu yg bertungkuih lumuih berbelog tu...hahhaha...next target..in sha Allah nak beli mac pulakk...tggu gaji lah pulakk...hehhe...sbb sng nak bwk ke mne2..aku fikir komputer ni thn lasak skit...tq mommy and daddy..iloveu so much...


finished my fyp...alhamdulillah..
okeh..kat sni aku nak share gmbr kegembiraan aku semase di kampus....yg aku duk ciom tuh lah thesis aku...alhamdulillah..siap dgn jayanye..byk sgt cabaran...yg xley thn tuh lah..mse viva aku demam pnas,,,time tuh hnye tuhan shj yg tahu...


terase rindu kat syg aku nii...iloveu babyy..:)

okeh...ni betol2 rindu kat syg aku nihh...just wanna to say one words..iloveubaby...

tamatlah warkah berlagu pilu aku utk hari ni..next time aku tulis lg kayhh...lenguh dah tgn...

#prayforGaza
#prayforMH17
#prayforMH370

assalamualaikum readers dan selamat malam..:)



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...