Sunday, 10 August 2014

throwback ! aeon jusco cheras selatan

assamualaikum semua warga blogger...

hari ni diberi kesempatan untuk update belog...heheh..alhamdulilah...almaklumlah semenjak bekerja ni..semua bnde jadi tak sempat...sangat penat...tp demi nak crik duit..so akn ku gagahkan jugak...ikotkan hati mmg nak kangkang je kat umah..heheh...

kali ni nak stori ckit psal cerita yg baru je aku tgk...korang nak tau cerita ape?? sangat bosan...tp sbnrnye kelakar...cme rase bosan bler dlm wayang tu tak ramai orang..sbb tu kot..

ni lah cite die....haishhh...(menangis)

actually cerita ni dah tayang 7 ogos yg lepas..tp disebabkan kesibukan kerja melanda diri aku n die..so kteorg tgk 10 ogos...mmg tak ramai org...tp syg aku nak sgt tgk...so dgr kn jela..n trutkn...heheh...org belanja kan...xkan nak say no...hihi

memandangkan cerita start 8.20 pm..aku terkejar2 nak smpi jusco cheras selatan...hahaha...tmbh2 syg aku plak baru habis kelas..mmg sgt rushing..smpi je jusco 7.50..nak makan lagi..sbb kalo mkn lps tgk wayang confirm byk dah tutup kan...so kteorg decide makan dulu...tp before tu ofcosla kene beli tiket wayang kan...haishhh..dah macam explorace dah...hihi...

nasi goreng pataya special

nasi goreng pataya biasa :'(

okeh ye...nasik goreng pataya yg special tu kte pnye tau...yg biase tuh syg aku pnye...sedih je...aku dah ckp dah..order yg sme...die ckp xnk..atlast...hambikk kau...simple gler....hehhe...xpe2 ye sygg...sharing is loving...hahhahaa...nak dijadikan cerita...boleh pulak die tmbh lg satu menu...kesian syg aku...lapa sgt lerr tu...hasishhh...

ikan pari ++ nasik putih

alahai...kali ni aku xsempat nak snap picture nasik putih...hahhaa...kali ni minuman kteorg pon air mineral je...nak cepat punye pasal...last2 kteorg masok kul 8.30...cerita dah start baq hang....tp lapa punye psl...kteorg ignorekn je...hihi...

bler habis je tgk wayang..smpt lg aku shopping...nak tau shopping ape??heheh...kali ni aku shopping lipstick...kaler sgt cantikk...tp ade plak mamat tu kate pekat sgt lipstik tu..alahai...aku tak kesah...yg penting aku ske...jename revlon kali ni...hihi...tp aku xlarat nak snap...hahhaa...nest timelah k...

muka lepas habis tgk wayang...lepas rindu aku...

muka tak sedia gitulah jadiknye....haishh...~~

end of story...tq for reading...to muhd fikri zaharin...tq so much sbb amik sy di ofis ehh...terharu sgt...sbb sggup dtg..kononnye kne tau aku keje mne...heheh...

#to all students batch 2014 part 6 uitm seri iskandar..wishing u all the best result will be on 14 aug 2014..terasa gemuruh sgt...hihi..ape2 pon aku harap lulus semua...amin..sbb mls nak pikiaq dahh...aku pikiaq keja yg berlambak je...hahhaha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...