Tuesday, 26 August 2014

throwback di times Square

assalamualaikum..

hari ni rase mcm nak update cerita yg dah lepas lahhh....heheh...bosan agaknye...cerita yg lepas ni berlaku selepas raya haritu...tak ingatlah berape hari bulan...hehhehe

kali ni kami dating di times square...dating xdating sgtlahh..saje je nak menghabiskan duit..dats whyla keluar...xde hala tuju sebenarnye kn...org kate macam mabuk cinta pon ade...alahai..bercinta hampir 3 tahun..asenye aku ngan die bukan mabuk cinta kot...hehehe...

macam biase lah perangai kteorg...bler keluar je, tmpt utama kte akn carik dulu mst makanan..dalam kepala mst pikir..nak makan ape ekk kat sni...dan paling penting bler keluar bersame mst akn carik map...pegilah byk kali pon tmpt yg sama..mst kteorg akn crik map...kononye nak crik restaurant mne yg best...tp hakikatnye tatau jalan...bak kate org..sesat nak carik makan...hhahaha...kesian kan...??

jenis aku pulak...aku tak suka makanan macam kfc, mcd, pizza and macam2 lglah..bg aku tak kenyang...ayat first sekali bler die tanya..."sayang...kte nak makan kat mne ni??" aku terus bingung...hahhaha...mne tak nye..dlm times square mne ade mknn kampung...aku suka sangat mknn kg..sbb bler aku mkn...aku rase puas sgt...smpi kan die dah tahu dah perangai aku mcm mne...hahhahaa...bkn aku yg bingung balikk...hahhaha...tp die balik yg bingung...mst dlm hati die ckp "adoyyy...mnelah nak crik mknn kg kat sni syg oiii.." hahhaha...tp aku xkesahlah..janji aku dapat mkn nasikk..baru kenyang..hehehe..

bler carik punya carikk....yeaayyyy....dapat jugak kedai mkn...chicken rice shop pon chicken rice shoplahh...janji perot aku kenyangg...tq syggg..:)

bler syg aku sebok pilih nak makan ape...
bler syg aku order je mknn..die kne focus...kononnye nak crik pling sedappp...hehehe...and setiap kali die order..mst akn lebih mknn tu...katenye lapar...kadang2 tu, die order mcm nak mkn 4 org...heheh...nasib baiklah..aku pon kaki mkn...so no wonderlah kan..

sebelom mknn sampai..sempat lg kami selfie...
biler selesai je syg aku order makanan...perkara wajib yg perlu aku kne buat...amik gambar...bg aku stiap ape aku lakukan sumenye kenangan...sbb bler aku amik je gmbr..blhlah aku update kat blog ni...bler boring2..blh lah aku baca balik ape yg aku ceritakan dalam blog nii....hehehee...

muka xsabar nak mkn...hahhahaa
yg comel nye...bler mknn sampai...cnfrm die jadik mcm tu...muka xsabar + muka lapar...hahhahaa...
tp xpe...aku ngan die sme je...lebih kurang je perangai...hahhaaha...

biler makanan sampai pon aku kne ajak syg aku selfie...hehehe
kali ni aku pakse syg aku selfie bler mknn dah smpi...nasib baik mood die nak layan perangai aku yg suke bergambar...hehhe..tq cinte...tp ikot jugakla...kadang2 tu kalau die lapar sgt jgn haraplah die nk lyn aku yg suka bergambar...hehhee...bg die kalau mknn ade dpn mata kne cpt2 ngap....haishhh..:(

okeh...pls tgk gune mata ehh...hehhehe
bestnye depan mata byk makanan..tu sume die yg order...tamak ckit kteorg ni...nasih nak 3..makannye berdua je...air pon kne 3 wlupon mulotnye ade 2...hahhahaa...cbe teke...agak2 kteorg habis takk??
confirmla habis...nasik tu mst habis...hehhe...mustahil tak habis..tp perangai die ni lain skit...order pnye order mst ade je tak sedap bler makanan tu lalu kat tekak die...haishhh...aku plak pantang mknn tu tak habis...rase rugi sgt...tp nak buat mcm mne..aku nak habiskn pon perot dah kenyang...nak tak nak...kteorg biar kn jela...heheh...

tp ape2 pon bler aku keluar ngan die...mst seronok..wlupon kadang2 tu menyakitkan hati aku je...hahahhaa...

oklah..rasenye smpi cni je kot cerita yg lepas utk hari ni...next time bler free aku update lg...hehehe...

tq for reading...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...